sunnuntai 1. joulukuuta 2013

photoshoot with Zuzen !

Susse on maailman vaikein kuvata kesällä tai ylipäätään minään muuna vuoden aikana kun talvena. Mä vaan _inhoon_ vihreä/ruskea/keltainen-harmaa yhdistelmää. Koska ulkona oli semikylmä enkä viittinyt jäädyttää itseäni tai Sussea (jolla oli kuitenki huomattavasti paljon parempi vaatetus c;) niin tyydyin vaan nopeesti näiihin yhteiskuviin...jos sitä ens viikonloppuna sitten jaksais kiskoo valjaat niskaan. 



 Luonnonvalo on lahja, kuvasitpa sitten ihan mitä tahansa. Auringonvalo on parempi kuin pimeä, mutta silti pilvinen / puolipilvinen on paras koska se vähän jakaa auringon kirkkautta. Näitäkin otettaessa taivas oli ihan tummanharmaa mutta silti  oli tarpeeksi valoisaa. Jos täytyy kuvata sisällä niin ei muuta kun verhot auki ja kohde lähelle ikkunaa tai vaihtoehtoisesti ulkoinen salama, mutta koska köyhyys niin tyydyn siirtelemään verhoja. 



Susse on vaan tajuttoman kaunis kissa, musta tuntuu, että tykkään sen ulkonäöstä aina vaan enemmän. JA HÄNTÄ. En oo ehkä ikinä nähnyt yhtä tuuheaa häntää 7 kuukautisella tytöllä (joka muuten painaa 5 kiloo...painavat luut vai ?) ja aikuisillaki vaan ihan hyvin harvoilla. 

3 kommenttia :

  1. ompa onnistuneita noi, varsinkin toi vika! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha se on munki mielest ehdottomasti paras :---D !

      Poista
  2. Anonyymi1/12/13

    Voi miten hienoja kuvia! Olette nättejä molemmat :-)

    VastaaPoista