sunnuntai 12. tammikuuta 2014

miehekkäästi Vauva

Ohhoh olen palannut taas pitkän päivitystauon jälkeen (: ! Tauosta voi syyttää vain ja ainoastaan minua itseäni ja laiskuuttani, mutta kaikki salamattomat kuvaajat tietävät ettei suomen pimeät kuukaudet ole aikaamme... Tänään Katja Patrikainen kävi kuitenkin vierailemassa ja toi kameransa mukanaan haha ! Kiitokset siis Katjalle kaikista tämän postauksen kuvista !
Bannriakin pitäis ehkä päivittää... :''D 

Alessandrolla painoa vajaa 2kg ja ikää melkein kolme kuukautta (22.10.2013 syntynyt). 

 Korvat ja lookki muutenkin peritty aika pitkälti äitiltä, tassut varmaan papalta ja luonne ainakin isiltä. Myös sitä isin kokoo ois toivottavaa saada (; ! 




Alessandroa sanotaan meillä nykyään vauvaksi (tai oikeastaan ihan miksi vaan mutta....), koska se on oppinut tunnistamaan sen nimen :D Kuvitelkaa sitten kun se painaa 10kg ja on meidän pikku vauva c; ! 
Menoa sillä riittää aamusta iltaan ja meidän tytöt onkin välillä ihan paiseissaan kun se vaan riekkuu ja roikkuu niiden ympärillä :D eikös tän ikästen kuuluis vielä nukkua joku 70% ajasta..? No ei meillä ainakaan. 
Tästä jätkästä myös huomaa aika selvästi, että se on talon mies...Sotkee ja syö enemmän ku tytöt yhteensä. Eikä muuten syökkään ihan mitä tahansa - märkäruoka ei kelpaa jätkälle ollenkaa, syö vaan lihaa ja raksuja (ja kermaperunoita ja ja ja.......noh kaikkea mitä ei pitäisi). 

!! Näyttelyssä meitsii (ja vauvan tätiä) saa tulla morjestaa 26.1. Lahteen ja 15-16.2. Jyväskylään. Jyväskylässä oon tosin hommissa, mutta jos kävelet sihteeristöön niin enköhän mä moi ehdi sanoa. 
Tätä pientä mussukkaa voi spottailla varmaan ekan kerran Tampereelta keväällä tai viimestään Kes-Kissin näyttelystä kesällä. 

8 kommenttia :

  1. Anonyymi12/1/14

    Vauva???? How sick is that?...?...? SE on kissa, mutta no joo , tapansa kullakin. -EP-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meille kissat on perheenjäseniä joten en nyt hahmota sun ongelmaa :---D sorry. kaikkea ei aina tarvitse ottaa niin vakavasti.

      Poista
  2. Onpa suloinen pieni vekkuli!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi29/1/14

    En huomannu sua Lahdes.......t.MM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johtuu todennäkösesti siitä että mulla tuli viime hetken peruutus enkä Lahteen itse ollenkaan saapunut. No mut hei no worries kahden viiko päästä JKL.

      Poista
    2. Anonyymi31/1/14

      Ok. Täytyy tsiigaa noi junat.

      Poista
  4. Aivan ihana pikku vekkuli, kauniit värit :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi28/3/14

    Päivityksiä......mm

    VastaaPoista