lauantai 29. maaliskuuta 2014

vauvauutisia

Perheemme kasvoi viime yönä kuudella jäsenellä kun Doris pullautti ulos 6 ihanaa kissavauvaa !
Synnytys meni oikein hienosti ja Doris on hieno äiti ♥ Itse nukuin samassa huoneessa Doriksen kanssa ja heräsin neljän maissa aamuyöstä kissavauvan huutoon - jo kaksi pentua oli syntynyt ja päässyt mahalle ruokailemaan. Seuraavan kahden tunnin aikana tuli kolme lisää (creme/punaiset pojat) ja kuuden maissa mentiin nukkumaan Doriksen rauhoututtua pentujen kanssa tyytyväisenä 5 kissan pentueeseen. Herätessämme kainaloon oli kuitenkin ilmestyny kuudes pieni mustasavu tyttöpentu !
Pentujen painot vaihtelivat niin että pienin oli syntyessään 117g ja isoin 137g eli oikein hyvän painoisia kaikki. Tällä hetkellä isoin taitaa painaa vajaa 160 grammaa JOKA PAINOI SYNTYESSÄÄN 117 GRAMMAA eli siis hyvä ruokahalu löytyy !!
 

 Vasemmalta oikealle : Minnie, Mickey, kolme Mikeä ja jossai kasan ja kainalon välissä Marion.
Mikejä on siksi kolme, että aluksi mielestämme blondein nimettiin Mikeksi Michael Monroen mukaan, mutta punnitessa kaikki näyttivät ihan yhtä blondeilta ja muutenkin samanlaisilta joten toistaiseksi ovat kaikki kolme samalla nimellä :DD !
 
Lopuksi vielä kuva pikku hurmuristamme joka on tosiaan kasvanut PIENESTÄ punaisesta rakkaudesta yli (; meidä vauva se silti on ♥


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti